Fotografování lidí v přirozeném světle - Kynclová, Kateřina (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá fotografováním lidí v přirozeném světle. Součástí práce je kromě úvodní teorie podrobný rozbor typů přirozeného světla a práce s ním a dále i fotografická postprodukce. Popsané charakteristiky jsou dále demonstrovány v praktické části práce. V části výzkumu jsou pak uvedeny názory konkrétních fotografů různých úrovní z praxe na fotografování v přirozeném světle.