Fotografování lidí v přirozeném světle - Kynclová, Kateřina; Krsek, Libor, 1979-; Horný, Stanislav, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá fotografováním lidí v přirozeném světle. Součástí práce je kromě úvodní teorie podrobný rozbor typů přirozeného světla a práce s ním a dále i fotografická postprodukce. Popsané charakteristiky jsou dále demonstrovány v praktické části práce. V části výzkumu jsou pak uvedeny názory konkrétních fotografů různých úrovní z praxe na fotografování v přirozeném světle.
Vedoucí práce: Libor Krsek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses