Aspekty ovlivňující fotografování motorsportu - Bernard, Marek; Krsek, Libor, 1979-; Pelikán, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Práce se zaměřuje na rozdíly ve fotografování různých disciplín automobilových závodů. Cílem je pochopení, jaké faktory utvářejí konkrétní fotografický styl pro daný sport, od specifik jednotlivých disciplín, přes charakter lokace až po historický vývoj, jak sportu samotného, tak i fotografické techniky. Pro lepší pochopení souvislostí je začátek práce věnován teorii kompozice a úvodu do historie sportovní fotografie. Závěr práce je pak věnován praktické ukázce v podobě rozboru fotografií pěti světových profesionálních fotografů motorsportu. Účelem práce je, aby čtenář po jejím přečtení získal lepší přehled o rozdílech vyplývajících z charakteristiky sportů a mohl tyto informace uplatnit pro další rozvoj své tvorby.
Vedoucí práce: Libor Krsek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses