Osobní plánování v souvislosti s životní a pracovní spokojeností u pracujících a nepracujících studentů - Parinova, Alena; Honsová, Pavlína; Fischerová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku osobního plánování a na jeho souvislost s životní a pracovní spokojeností u vysokoškolských studentů. Kvalita osobního plánování je zde zkoumána jako jeden z faktorů ovlivňující životní a pracovní spokojenost pracujících a nepracujících studentů. Hlavním cílem práce bylo provést vlastní výzkum a na jeho základě posoudit zda je, či není životní a pracovní spokojenost vysokoškolských studentů závislá na osobním plánování. V teoretické části jsou vymezeny, na základě pramenů z literatury, odborných článků a výzkumů, pojmy, které se týkají procesu osobního plánování, životní spokojenosti a pracovní spokojenosti. V praktické části práce je popsána metodologie provedeného vlastního výzkumu, jsou představeny zjištěné výsledky a diskuze. Na závěr je práce shrnuta a jsou uvedeny faktory, které by měli být zohledněny při dalších studiích tématu závislosti životní a pracovní spokojenosti na kvalitě osobního plánování u vysokoškolských studentů.
Vedoucí práce: Pavlína Honsová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses