Jamajská Dancehall kultura a její šíření v ČR - Hrubá, Štěpánka; Malcová, Zuzana, 1954-; Lossl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Práce pojednává o Jamajské dancehall kultuře a jejím šíření do světa se zaměřením na Českou republiku. Teoretická část pojednává o tom, co pojem dancehall kultura obsahuje, zahrnuje i definice kulturních pojmů a základní informace o Jamajce. Praktická část je věnována šíření této kultury do světa a České republiky, jeho způsobům a organizační a finanční stránce. Také se zde nachází kapitola, která se zabývá správností předávání této kultury. Závěr poskytuje zhodnocení a možné vylepšení současné situace.
Vedoucí práce: Zuzana Malcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses