Životní cyklus projektu Document Storage 2 - Čuřík, Jan; Luc, Ladislav; Březina, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Bakalářská práce se zabývá životním cyklem a řízením projektu Document Storage 2 ze strany objednatele ve vybrané společnosti. Čtenář se seznámí s tím, jak systém Document Storage fungoval před zavedením tohoto projektu a proč bylo dobré systém vylepšit, jak projekt probíhal a jak dopadl.Cílem této práce je aplikovat interní metodiku řízení projektu ve vybrané společnosti na projekt Document Storage 2 (webová aplikace pro ukládání dokumentů), popsat tak průběh celého životního cyklu projektu, následně vyhodnotit dosažené přínosy po implementaci nového řešení porovnáním oproti tomu původnímu a navrhnout další možnosti na vylepšení systému.V teoretické části je popsána teorie projektového řízení, modely životního cyklu a další důležité pojmy této problematiky.Praktická část navazuje na teoretický základ z první části práce a obsahuje také specifikaci požadavků na nový systém, testování systému a komunikaci s dodavatelem pomocí SaaS nástroje Trello pro správu podnětů a požadavků na doplnění či opravu.V závěru práce je vyhodnocen průběh projektu, finální produkt a přínos nového řešení pro firmu a jeho uživatele.
Vedoucí práce: Ladislav Luc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses