Podnikatelský plán asijské restaurace - Do Minh, Vu (2019)
Primárním cílem této bakalářské práce je sestavit podnikatelský plán založení asijské restaurace, která se bude nacházet ve městě Františkovy Lázně. Následně pak vyhodnotit, zda je možné tento podnikatelský záměr, za podmínek uvedených v podnikatelském plánu, realizovat. Dalším cílem je pak nalézt odpovědi na výzkumné otázky, které jsou formulovány v úvodu. Celková práce je standardně rozdělena na dvě části, a to na teoretickou a praktickou. Teoretická obsahuje základní informace o podnikání a obecný popis vybrané struktury podnikatelského plánu. Praktická je pak aplikací vybrané struktury podnikatelského plánu na konkrétní podnikatelský záměr. V závěru bakalářské práce budou nalezeny odpovědi na výzkumné otázky a vyhodnoceno, zda je tento podnikatelský záměr proveditelný.