Integrace CSR do strategie podniku - Nguyen, Thuy Duong (2019)
Bakalářská práce se zabývá aktuální problematikou zavádění společenské odpovědnosti firem a jejím současným pojetím. V teoretické části je vymezen koncept CSR, zohledněny předpoklady, jeho dimenze a detailněji rozpracovány alternativní koncepty společenské odpovědnosti. V praktické části a zároveň cílem, který byl vymezen od začátku, je analýza efektivní metody integrace CSR do dlouhodobé strategie podniku a uvedení její důležitosti, jež je klíčovým předpokladem pro budoucí prosperitu firmy. Praktická část se bude dále stavět na strukturovaných rozhovorech se zástupci vybraných firem působící na českém trhu, jakým způsobem CSR implementují a jak je ovlivňují jejich mateřské společnosti.