Návrh Self-service BI řešení pro firmu zabývající se meteorologickými zařízeními - Chán, Jaroslav; Pour, Jan; Vančo, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou a návrhem Self Service Business Intelligence řešením pro firmu působící v oblasti meteorologických zařízení, konkrétně firmu ChanGroup s.r.o.. Cílem práce je vytvořit takové řešení, které by odpovídalo typu a požadavkům firmy. První část práce se věnuje analýze firmy, je zde uvedena základní charakteristika firmy jako takové, analýza vnitřního prostředí a analýza vnějšího prostředí. Následuje krátké představení BI a SSBI. Na tuto část navazuje nosná část této práce, a to tvorba samotného prototypního řešení SSBI. Ta je rozdělena na vypracování úvodní studie SSBI řešení, na kterou navazuje tvorba vlastní aplikace reprezentovaná dashboardem. Tato aplikace je určena pro vedení firmy pro podporu rozhodování a získání komplexnějšího pohledu na firmu a její stav.
Vedoucí práce: Jan Pour
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses