Strategie pro sociální sítě nového nočního klubu - Píchová, Pavlína; Vondra, Zdeněk; Horáková, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Práce se věnuje tvorbě strategie pro sociální sítě nového nočního klubu Moonclub. Cílem práce je definovat a zrealizovat strategii tak, aby odpovídala komunikační strategii a přivedla co nejvíce zákazníků.Nejprve jsou definovány obecné pojmy související s problematikou strategie a sociálních sítí. Následně je teoreticky popsán proces analýzy a proces tvorby strategie. Z poznatků teoretické části vychází praktická část, která využívá metody benchmarkingu. Postupně je popsáno poznání firmy – cílová skupina, činnost firmy, její positioning nebo komunikační strategie; rešerše konkurence na vybraných sociálních sítích; předpoklady úspěchu, kde jsou vytyčeny měřitelné cíle; pokus o získání převahy stanovenou strategií a poslední fáze - opakování těchto kroků, v tomto případě doporučení do budoucna. Ověření strategie použité v praxi je popsáno na základě dostupných informací o návštěvnosti klubu, počtu impresí a potenciálu podniku.
Vedoucí práce: Zdeněk Vondra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses