Návrh a implementace chatbota pro FIS - Netolický, Petr; Vencovský, Filip; Karkošková, Soňa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na vytvoření konverzačního agenta (dále jen „chatbot“) pro fakultu informatiky a statistiky Vysoké školy ekonomické v Praze, který simuluje inteligentní konverzaci. Práce obsahuje srovnání dostupných řešení pro tvorbu chatbota na trhu, podrobný popis a dokumentaci tvorby chatbota za pomocí jednoho zvoleného řešení, a rovněž zahrnuje detailní kvalitativní výzkum se studenty dané fakulty o výhodách a nevýhodách jeho aplikace do praxe. Získané poznatky jsou aplikovány do vytvořeného chatbota a následně otestovány autorem i několika studenty fakulty. Chatbot odpovídá automatizovaným způsobem na otázky současných i budoucích studentů Vysoké školy ekonomické a tím ušetří čas pracovníkům fakulty.
Vedoucí práce: Filip Vencovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses