Webová aplikace - vizualizace dat - Smetana, Matěj (2019)
Bakalářská práce je rozdělena na dvě části, a to jak na teoretickou, tak i praktickou. V rámci teoretické části práce je nejdříve analyzována vizualizace dat a následně její historie a vývoj. Dále se zabývá obecnými a specifickými typy vizualizace dat a trendů v této oblasti. Na základě těchto teoretických znalostí je zpracována praktická část, a to v podobě vytvoření webové aplikace. Vytvořená aplikace umožňuje uživateli na základě definovaných práv vytvářet grafické vizualizace prodejních dat které mají podobu dashboardů se zabudovanými komplexními druhy vizualizačních komponentů a funkcí.