Webová aplikace - vizualizace dat - Smetana, Matěj; Karkošková, Soňa; Potančok, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Bakalářská práce je rozdělena na dvě části, a to jak na teoretickou, tak i praktickou. V rámci teoretické části práce je nejdříve analyzována vizualizace dat a následně její historie a vývoj. Dále se zabývá obecnými a specifickými typy vizualizace dat a trendů v této oblasti. Na základě těchto teoretických znalostí je zpracována praktická část, a to v podobě vytvoření webové aplikace. Vytvořená aplikace umožňuje uživateli na základě definovaných práv vytvářet grafické vizualizace prodejních dat které mají podobu dashboardů se zabudovanými komplexními druhy vizualizačních komponentů a funkcí.
Vedoucí práce: Soňa Karkošková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses