Etablování pole artu jako umělecké discipliny v ČR - Bělochová, Jana; Grosman, Jakub; Straka, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Bakalářská práce se zaměřuje na etablování pole artu jako umělecké disciplíny v České republice, na kulturně sportovní soutěže a vystoupení v oblasti vzdušené akrobacie. V práci je popsána jak finanční stránka projektů, granty a dotace, tak i posouzení jejího uměleckého obsahu. Teoretická část vymezuje základní kategorie a druhy kulturně sportovních akcí. Praktická část práce se soustředí na konkrétní finanční stránku akcí a porovnává jejich umělecký obsah.
Vedoucí práce: Jakub Grosman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses