Využití online komunikačních nástrojů pro podporu vzdělávaní - Pivovarčík, Pavel; Šedivá, Zuzana, 1961-; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou týmové spolupráce a využitím online nástrojů pro podporu týmové spolupráce v podnikovém prostředí a procesu vzdělávání. Praktická část se zabývá analýzou dostupných online komunikačních nástrojů, které je možné při studentské spolupráci vhodně využívat. Vedlejším cílem práce je provedení průzkumu formou dotazníku zaměřeného na aspekty využití online nástrojů pro podporu výuky. Hlavním cílem práce je analýza dostupných online komunikačních nástrojů pro podporu sdílení a komunikace mezi studenty a učiteli v procesu vzdělávání. Přínosem bakalářské práce je identifikace možností zapojení analyzovaných nástrojů do vzdělávacího procesu. Výstupem bakalářské práce je zhodnocení analyzovaných nástrojů a zvážení jejich vhodnosti využití pro studenty vysokých škol při práci na společných projektech a volba konkrétního řešení.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses