Analýza biatlonových výsledků - Burianová, Daniela (2019)
V rámci biatlonu se měří celá řada ukazatelů, které vyjadřují, vedle celkového umístění závodníka, jeho výkon při různých činnostech. Bakalářská práce by měla ukázat, zda s využitím základních statistických metod lze z výsledků vyčíst hlubší souvislosti např. s jinými znaky závodníka, které jsou v databázi k dispozici.