Analýza biatlonových výsledků - Burianová, Daniela; Mazouch, Petr, 1981-; Bedrník, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
V rámci biatlonu se měří celá řada ukazatelů, které vyjadřují, vedle celkového umístění závodníka, jeho výkon při různých činnostech. Bakalářská práce by měla ukázat, zda s využitím základních statistických metod lze z výsledků vyčíst hlubší souvislosti např. s jinými znaky závodníka, které jsou v databázi k dispozici.
Vedoucí práce: Petr Mazouch
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses