Provozní Due diligence - Znamínko, Radim; Dvořáček, Jiří, 1947-; Hájek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem této diplomové práce je poskytnout objektivní, nezávislé a kritické zhodnocení rozsáhlého procesu finančního a projektového plánování oddělení výzkumu a vývoje společnosti GE Aviation Czech za použití konceptu provozního due diligence. Tento koncept je aplikován na vybranou oblast podniku, aby odhalil a identifikoval rizika a nedostatky této oblasti včetně procesů, které uvnitř probíhají. Na základě takto získaných poznatků a informací pak tento koncept poskytuje seznam rizikových oblastí a pomocí auditu podnikových operací stanovuje metody a řešení, jak posuzovanou oblast zlepšit a zefektivnit. Vybraná řešení jsou aplikována a prakticky vysvětlena na konkrétních procesech společnosti. Takto využité výstupy pomohou společnosti zefektivnit vybranou oblast a zvýšit celkovou konkurenceschopnost.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses