Analýza dopravní obslužnosti města Karlovy Vary - Duda, Martin; Mervart, Michal, 1977-; Židová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem práce je analýza současného stavu dopravní obslužnosti města Karlovy Vary a navržení doporučení ke zlepšení jejího fungování. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část vysvětluje použité pojmy a metody pro analýzu ze sociodemografického a logistického pohledu a charakterizuje analyzované území. Praktická část se zabývá vlastní analýzou, jež zkoumá současnou demografickou a dopravní situaci města se zaměřením na demografické charakteristiky. Dopravní situace je zhodnocena na základě dopravní infrastruktury, autobusové a železniční dopravy a propojení se zjištěnými výsledky. Zjištěné skutečnosti jsou shrnuty v analýze SWOT, jež identifikuje silné a slabé stránky a příležitosti a hrozby dopravní obslužnosti města. V závěru jsou navržena doporučení ke zlepšení dopravní obslužnosti na základě zjištěných informací a prognózy obyvatel.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses