Ocenenie Allianz pojišťovna a.s. - Matejičková, Monika; Hrdý, Milan; Mansfeld, Rostislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Diplomová práca „Ocenienie Allianz pojišťovna a.s.“ sa zaoberá špecifikami oceňovania komerčných poisťovní. Cielom práce je využiť teoretické vedomosti nadobudnuté počas štúdia a aplikovať ich na konkrétnom prípade ocenenia komerčnej poisťovne. Prvá časť práce sa zaoberá teóriou oceňovania komerčných poisťovní a ich špecifikami. V nasledujúcich častiach je prevedená finančná a strategická analýza, na ktorých základe je zostavený finančný plán. Nakoniec je poisťovňa ocenená vybranými metódami a na záver je určená hodnota poisťovne.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses