Akciový trh v ČR a největší zástupci v indexu PX - Vondra, Matěj; Musílek, Petr, 1965-; Diviš, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Diplomová práce se zabývá popisem českého akciového trhu a fundamentální analýzou dvou významných akciových titulů z různých odvětví na tomto trhu. Právě energetika a bankovnictví jsou největšími segmenty v indexu Burzy cenných papírů Praha. Samotná analýza akcií je provedena na třech úrovních – makroekonomické, odvětvové a podnikové. Provedená analýza na podnikové úrovni se soustředí na stanovení vnitřní hodnoty pomocí modelů, na základě kterých lze stanovit doporučení týkající se nákupu akcie.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses