Logistické procesy vybraného e-shopu - Denisova, Yulia; Rathouský, Bedřich; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce se zabývá provedením analýzy logistických procesů vybraného e-shopu. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy a terminologie, vztahující se ke zkoumanému tématu – logistické řetězce, supply chain management, logistické systémy atd. Ve druhé a třetí podkapitole teoretické části jsou popsána specifika prostředí internetového obchodování a předložená statistická data výzkumu ruského trhu elektronického obchodování. Praktická část je věnována samotnému zkoumání dodavatelského řetězce malého elektronického knihkupectví InYaz. V této části je provedena SWOT analýza, pomocí které byla určena silná a slabá místa podniku, jeho hrozby a příležitosti. V následující podkapitole jsou navrženy možné změny, které by měly zoptimalizovat logistické procesy v podniku.
Vedoucí práce: Bedřich Rathouský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses