Produkty peněžního trhu Ruska - Karashev, Kazbek (2019)
Předmětem této bakalářské práce je peněžní trh, produkty na něm obchodované a následný náhled na peněžní trh v Rusku včetně zkoumání krizových období ruské ekonomiky. První část vymezuje peněžní trh a jeho segmenty. V druhé části jsou definovány produkty peněžního trhu. Další část přibližuje peněžní trh v Rusku. Nejdříve se podíváme na cíle a měnovou politiku CBRF s nahlédnutím do fungování instrumentů peněžního trhu. Na závěr zanalyzujeme politiku a činnost CBRF v období krize v letech 1998, 2008 a 2014–2015.