Produkty peněžního trhu Ruska - Karashev, Kazbek; Staniek, Dušan; Fleischmann, Luboš, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Předmětem této bakalářské práce je peněžní trh, produkty na něm obchodované a následný náhled na peněžní trh v Rusku včetně zkoumání krizových období ruské ekonomiky. První část vymezuje peněžní trh a jeho segmenty. V druhé části jsou definovány produkty peněžního trhu. Další část přibližuje peněžní trh v Rusku. Nejdříve se podíváme na cíle a měnovou politiku CBRF s nahlédnutím do fungování instrumentů peněžního trhu. Na závěr zanalyzujeme politiku a činnost CBRF v období krize v letech 1998, 2008 a 2014–2015.
Vedoucí práce: Dušan Staniek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses