Ohodnocení akcie společnosti BMW Group - Večerek, Jan (2019)
Hlavním cílem bakalářské práce je provést fundamentální analýzu akcie společnosti BMW Group. V první kapitole je aplikována globální fundamentální analýzy, která zkoumá vliv makroekonomických veličin na akciový index. Druhá kapitola je věnována odvětvové fundamentální analýze. Třetí kapitola se zabývá firemní analýzou a snaží se určit správnou hodnotu akcie. Výsledkem práce je porovnání tržní ceny akcie s vnitřní hodnotou a na tomto základě určit investiční doporučení.