Ohodnocení akcie společnosti BMW Group - Večerek, Jan; Veselá, Jitka; Diviš, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Hlavním cílem bakalářské práce je provést fundamentální analýzu akcie společnosti BMW Group. V první kapitole je aplikována globální fundamentální analýzy, která zkoumá vliv makroekonomických veličin na akciový index. Druhá kapitola je věnována odvětvové fundamentální analýze. Třetí kapitola se zabývá firemní analýzou a snaží se určit správnou hodnotu akcie. Výsledkem práce je porovnání tržní ceny akcie s vnitřní hodnotou a na tomto základě určit investiční doporučení.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses