Průzkum videoherního trhu a chování spotřebitelů - Chmátal, Jindřich (2019)
Práce se bude zabývat současnou situací ve videoherním světě a jednáním uživatelů těchto volnočasových aktivit. Autor zpracuje pomocí zahraničních žurnálů, studií a odborné literatury jednak strukturu současného trhu a jeho historie a zároveň chování konzumentů v rámci tohoto průmyslu. Dále bude proveden vlastní výzkum pro ověření a znázornění některých moderních trendů na trhu, a to jak z pohledu zákazníka, tak z pohledu výrobce. V neposlední řadě práce obsahuje také problémy a požadavky trhu. Výsledkem je ucelený přehled o stavu toho trhu. Jeho významu a jeho uživatelů.