Průzkum videoherního trhu a chování spotřebitelů - Chmátal, Jindřich; Přibil, Jiří, 1977-; Prchal, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
Práce se bude zabývat současnou situací ve videoherním světě a jednáním uživatelů těchto volnočasových aktivit. Autor zpracuje pomocí zahraničních žurnálů, studií a odborné literatury jednak strukturu současného trhu a jeho historie a zároveň chování konzumentů v rámci tohoto průmyslu. Dále bude proveden vlastní výzkum pro ověření a znázornění některých moderních trendů na trhu, a to jak z pohledu zákazníka, tak z pohledu výrobce. V neposlední řadě práce obsahuje také problémy a požadavky trhu. Výsledkem je ucelený přehled o stavu toho trhu. Jeho významu a jeho uživatelů.
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: videohry; spotřebitelské chování; počítačové hry; hry pro mobilní telefony; počítačové pirátství; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; video games; consumer behavior; computer games; mobile phone games; computer piracy; bachelor's theses