Marketingová analýza Slovanského hradiště v Mikulčicích - Králová, Pavla (2019)
Diplomová práce se zabývá zhodnocením marketingové strategie a taktiky národní kulturní památky „Slovanské hradiště v Mikulčicích“. Cílem této práce je zhodnotit současnou marketingovou strategii a taktiku této památky a na základě tohoto zhodnocení vytvořit doporučení k zefektivnění marketingového řízení této konkrétní památky.