Marketingová analýza Slovanského hradiště v Mikulčicích - Králová, Pavla; Dianová, Markéta; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce se zabývá zhodnocením marketingové strategie a taktiky národní kulturní památky „Slovanské hradiště v Mikulčicích“. Cílem této práce je zhodnotit současnou marketingovou strategii a taktiku této památky a na základě tohoto zhodnocení vytvořit doporučení k zefektivnění marketingového řízení této konkrétní památky.
Vedoucí práce: Markéta Dianová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses