Audit v praxi zemědělského podniku - Rambousková, Sandra (2019)
Tato diplomová práce pojednává o procesu auditu v praxi zemědělské společnosti podle české legislativy. Práce je rozdělena na dvě základní části. První část je teoretická a zaobírá se základními auditorskými principy a standardy. V druhé části je předvedena aplikace daných auditních metod na konkrétní firmu, jejímž předmětem podnikání je chov brojlerů po celé České republice.