Audit v praxi zemědělského podniku - Rambousková, Sandra; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Černý, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Tato diplomová práce pojednává o procesu auditu v praxi zemědělské společnosti podle české legislativy. Práce je rozdělena na dvě základní části. První část je teoretická a zaobírá se základními auditorskými principy a standardy. V druhé části je předvedena aplikace daných auditních metod na konkrétní firmu, jejímž předmětem podnikání je chov brojlerů po celé České republice.
Vedoucí práce: Jaroslava Roubíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses