Analýza CSR aktivit společností Starbucks a Costa Coffee - Opltová, Daniela (2019)
Tématem této diplomové práce je společenská odpovědnost firem (CSR). Práce je zaměřena na společensky odpovědné aktivity kavárenských řetězců Starbucks a Costa Coffee. Hlavním cílem této diplomové práce je analýza a vzájemné porovnání společensky odpovědných aktivit těchto známých kavárenských řetězců. Provedený výzkum, má za cíl odpovědět na otázky, jaké povědomí mají o těchto CSR aktivitách mladí lidé (příslušníci generace Y a generace Z) a zda považují společensky odpovědné chování firem za důležité.