Analýza CSR aktivit společností Starbucks a Costa Coffee - Opltová, Daniela; Legnerová, Kateřina, 1965-; Šmíd, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Tématem této diplomové práce je společenská odpovědnost firem (CSR). Práce je zaměřena na společensky odpovědné aktivity kavárenských řetězců Starbucks a Costa Coffee. Hlavním cílem této diplomové práce je analýza a vzájemné porovnání společensky odpovědných aktivit těchto známých kavárenských řetězců. Provedený výzkum, má za cíl odpovědět na otázky, jaké povědomí mají o těchto CSR aktivitách mladí lidé (příslušníci generace Y a generace Z) a zda považují společensky odpovědné chování firem za důležité.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses