Finanční benchmarking - Matušík, Patrik; Neumaierová, Inka, 1960-; Mikan, Pavel, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá tématem finančního benchmarkingu společnosti SAMIR Kysané Zelí s.r.o., jehož hlavním předmětem činnosti je výroba a prodej kysaného zelí. Stanoveným cílem práce je zhodnocení finančního zdraví a výkonnosti podniku a porovnání s hlavním konkurentem i odvětvím. První část práce je zaměřena na teoretické vymezení metod používaných při finanční analýze. V druhé části práce je provedena strukturální analýza a finanční benchmarking společnosti SAMIR Kysané Zelí s.r.o., kde je podnik srovnán s hlavním konkurentem ZP Otice, a.s. a odvětvím. V závěru práce jsou shrnuty dosažené výsledky.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses