Vnímání značky pleťové kosmetiky z pohledu spotřebitelů - Pištěk, Jan; Machek, Martin; Mackovičová, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce se zabývá vnímáním značky z pohledu spotřebitelů. Tato práce zmiňuje základní pojmy týkající se značky s důrazem na aktuální trendy, představuje problematiku získávání informací z dat a specifika marketingového výzkumu v online prostředí se zaměřením na sentimentální analýzu. V praktické části jsou uvedeny trendy, které dnešní spotřebitelé reflektují. Je představena vybraná značka pleťové kosmetiky a uskutečněna analýza jejího vnímání. Za tímto účelem byla provedena sentimentální analýza diskuzních platforem a produktových recenzí. Cílem bylo zjistit, jak spotřebitelé vnímají značku vzhledem k její identitě a konkurenci.
Vedoucí práce: Martin Machek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses