Podnikatelský plán - Kuchařová, Lucie (2019)
Cílem diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu společnosti Perla s.r.o., která chce založit tabákovou prodejnu a postupně rozšiřovat své pobočky po České republice. Diplomová práce je složena ze tří částí. V teoretické části jsou objasněny témata, kterým bude věnována pozornost v praktické části společně s finanční analýzou daného podniku. Poslední částí této práce je metodologická část, která je zaměřena na metody výzkumu. V praktické části je aplikována metoda dotazování, která slouží ke zjištění potřebných informací k založení podniku.