Řízení lidí v organizaci - Lampei, Anastasiia (2019)
Bakalářská práce se zabývá řízením lidí v organizaci a zahrnuje popis a interpretaci výsledků zjištěných pomocí dotazníkového šetření, které bylo uskutečněno v rámci společnosti Expobank CZ a.s. Cílem práce je zjištění současného stavu spokojenosti a loajality zaměstnanců vůči bance, a především vyhodnocení silných a slabých stránek systému řízení lidí v této organizaci. Na základě výsledků této práce je následně možné poskytnout managementu společnosti návrhy na možná zlepšení a opatření sloužící ke zdokonalení současného stylu řízení a vedení lidí v organizaci, což výrazně poslouží k větší spokojenosti zaměstnanců a zároveň efektivitě jejich práce.