Řízení lidí v organizaci - Lampei, Anastasiia; Kašparová, Eva, 1958-; Franková, Emilie, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Bakalářská práce se zabývá řízením lidí v organizaci a zahrnuje popis a interpretaci výsledků zjištěných pomocí dotazníkového šetření, které bylo uskutečněno v rámci společnosti Expobank CZ a.s. Cílem práce je zjištění současného stavu spokojenosti a loajality zaměstnanců vůči bance, a především vyhodnocení silných a slabých stránek systému řízení lidí v této organizaci. Na základě výsledků této práce je následně možné poskytnout managementu společnosti návrhy na možná zlepšení a opatření sloužící ke zdokonalení současného stylu řízení a vedení lidí v organizaci, což výrazně poslouží k větší spokojenosti zaměstnanců a zároveň efektivitě jejich práce.
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses