Vývoj hypotečního trhu v kontextu finanční stability - Fiala, Lukáš; Dvořák, Petr, 1960-; Kučerová, Adéla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Diplomová práce se zabývá riziky hypotečního trhu pro finanční stabilitu. Úkolem diplomové práce je analýza hypotečního trhu ČR v období od roku 2012 do současnosti. Následující část práce je věnována zkoumání statistické závislosti vybraných proměnných souvisejících s vývojem na hypotečním trhu a bankovního sektoru obecně. Na tuto analýzu závislostí navazuje popis možností predikce v rámci testování finanční stability.
Vedoucí práce: Petr Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses