Podnikatelský plán založení bistra - Do Duc, Hieu (2019)
Cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu založení bistra, které se specializuje na plněné asijské knedlíčky. Dalším cílem je zhodnocení a ověření proveditelnosti a podnikatelského záměru. V teoretické části práce jsou popsány základní pojmy a všechny kroky potřebné k sestavení podnikatelského plánu. Praktická část práce se věnuje samotnému podnikatelského plánu ve vybrané struktuře pro podnik „Yumpling Bistro“, na základě zpracované teoretické. V této části je mimo jiné shrnuta podnikatelská příležitost, marketingová strategie, a také je zde věnována pozornost finančnímu plánu s různými scénáři výnosů a nákladů.