Podnikatelský plán založení bistra - Do Duc, Hieu; Srpová, Jitka, 1957-; Kűchler, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu založení bistra, které se specializuje na plněné asijské knedlíčky. Dalším cílem je zhodnocení a ověření proveditelnosti a podnikatelského záměru. V teoretické části práce jsou popsány základní pojmy a všechny kroky potřebné k sestavení podnikatelského plánu. Praktická část práce se věnuje samotnému podnikatelského plánu ve vybrané struktuře pro podnik „Yumpling Bistro“, na základě zpracované teoretické. V této části je mimo jiné shrnuta podnikatelská příležitost, marketingová strategie, a také je zde věnována pozornost finančnímu plánu s různými scénáři výnosů a nákladů.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses