Analýza marketingové komunikace hostelu Little Quarter - Drbohlav, Václav; Procházková, Markéta; Procházka, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací hostelu Little Quarter, který se nachází v centru Prahy. Jejím cílem je navrhnout doporučení, která povedou k zefektivnění marketingové komunikace. Teoretická část objasňuje základní pojmy týkající se marketingu, včetně komunikačního mixu a online marketingu. Na základě vlastního pozorování, interních informací a dat shromážděných ČSÚ, je zpracována metodologická část.Praktická část je zaměřena na analýzu marketingové komunikace hostelu Little Quarter. Zahrnuje mimo jiné představení hostelu a společnosti AVE, a. s., která jej provozuje. Součástí je analýza komunikačního mixu, aplikace Porterova modelu pěti sil, SWOT analýza a shrnutí rozhovoru s obchodní referentkou společnosti Hostelworld.V závěrečné části jsou shrnuta doporučení, která budou předložena vedení společnosti.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses