Finanční analýza společnosti BK Mladá Boleslav a.s. - Hesová, Františka; Huňáček, Pavel; Rudolfová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu firmy BK Mladá Boleslav a. s. za období od května 2012 do dubna 2017 a provést komparaci s konkurenčními podniky. Práce obsahuje teoretický úvod, na který navazuje horizontální a vertikální analýza podniku. Následně vyhodnocuje poměrové ukazatele a finanční situaci pomocí bankrotních modelů. Každá kapitola je uvedena teoretickou částí, která je následně aplikována pro danou firmu. Pro práci jsou použité účetní výkazy zveřejněné v obchodním rejstříku.
Vedoucí práce: Pavel Huňáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses