Rozvoj obchodního týmu ve společnosti Schools United s.r.o. - Nigrin, Radim; Andera, Michal, 1984-; Hon, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem této diplomové práce je analyzovat současnou podobu obchodního týmu ve společnosti Schools United s.r.o. a na základě výsledků této analýzy navrhnout doporučení pro rozvoj obchodního týmu podle aktuálních trendů ze světa obchodu v B2B sektoru. Teoretická část popisuje modely zaměřené na přijímací pohovor, onboarding proces a onboarding plán, automatizaci procesů, knowledge management, znalostní bázi, trénink, performance management, customer relationship management, sales pipeline a prodejní trychtýř. Aktuální stav společnosti je zkoumán prostřednictvím polostrukturovaných rozhovorů včetně obsahové analýzy, dále prostřednictvím zúčastněného pozorování a analýzou sekundárních dat. V praktické části jsou popsány výsledky výzkumu a navrženy konkrétní kroky a modely pro rozvoj obchodního týmu společnosti Schools United s.r.o., které vycházejí z teoretických poznatků. Přínos práce spočívá v aplikaci teoretických modelů z oblasti obchodu v B2B sektoru na malou obchodní společnost v České republice. Práci lze využít jako inspiraci pro obdobně velké společnosti, které chtějí rozvíjet svůj obchodní tým.
Vedoucí práce: Michal Andera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses