Analýza logistických procesů ve společnosti Recticel - Chlistovská, Johana (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá logistickými procesy ve společnosti zabývající se výrobou povrchů palubních desek, výplní dveří a dalších interiérových dílu automobilů. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy logistiky spolu s logistickým desaterem, které pak následně slouží i k navržení doporučení pro zlepšení. Praktická část práce je zaměřena na informace o společnosti a popis základních logistických procesů. Cílem práce je identifikovat procesy, zjistit možné nedostatky a vytvořit návrh pro možná zlepšení.