Analýza logistických procesů ve společnosti Recticel - Chlistovská, Johana; Mervart, Michal, 1977-; Vokurka, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá logistickými procesy ve společnosti zabývající se výrobou povrchů palubních desek, výplní dveří a dalších interiérových dílu automobilů. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy logistiky spolu s logistickým desaterem, které pak následně slouží i k navržení doporučení pro zlepšení. Praktická část práce je zaměřena na informace o společnosti a popis základních logistických procesů. Cílem práce je identifikovat procesy, zjistit možné nedostatky a vytvořit návrh pro možná zlepšení.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses