Podnikatelský plán – Rodinná a portrétní fotografka - Sedlářová, Lenka; Svobodová, Ivana, 1969-; Srpová, Jitka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu pro rodinnou a portrétní fotografku. Cílem této práce je zhodnotit, zda je podnikatelský záměr rozjet vlastní podnikání ve fotografickém odvětví realizovatelný a životaschopný. Práce je rozdělená do tří částí. Teoretická část se věnuje poznatkům nutným k sestavení podnikatelského plánu, metodologická část se zaměřuje na realizaci marketingového výzkumu a praktická část obsahuje samotné zpracování podnikatelského plánu. Součástí plánu je charakteristika produktů a autora, analýza trhu včetně zákazníků, konkurentů a dodavatelů, marketingový mix, finanční plán, analýza rizik a vyhodnocení úspěšnosti podnikatelského záměru. Finanční výkazy a ukazatele prokázaly životaschopnost nápadu.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses