Strategická analýza firmy Madeta - Nekov, Tomáš (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá strategickou analýzou podniku Madeta a.s. Práce je rozdělena na dvě hlavní části, na část teoretickou a část praktickou. V praktické části jsou využity poznatky, které byly zmíněny v teoretické části. Konkrétně se jedná o analýzu vnitřního a vnějšího prostředí podniku. Získané informace jsou využity ve SWOT matici, která je podkladem pro strategická doporučení firmy, která by měla pomoci s budoucím upevňováním pozice na trhu s mléčnými výrobky.