Strategická analýza firmy Madeta - Nekov, Tomáš; Machek, Ondřej, 1985-; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá strategickou analýzou podniku Madeta a.s. Práce je rozdělena na dvě hlavní části, na část teoretickou a část praktickou. V praktické části jsou využity poznatky, které byly zmíněny v teoretické části. Konkrétně se jedná o analýzu vnitřního a vnějšího prostředí podniku. Získané informace jsou využity ve SWOT matici, která je podkladem pro strategická doporučení firmy, která by měla pomoci s budoucím upevňováním pozice na trhu s mléčnými výrobky.
Vedoucí práce: Ondřej Machek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses